Kommende kurs

10. februar

Type: Trafikalt Grunnkurs

Sted: Frogner

10. februar

Type: Trafikalt Grunnkurs

Sted: Gjerdrum

26. februar

Type: MC Kurs

Sted: Frogner

Om oss

Vår trafikkskole er godkjent av Statens vegvesen og medlem av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL).

Å være en godkjent skole betyr at ledelsen oppfyller kravene for å drive skole og at alle lærere har solid pedagogisk utdannelse. Vi garanterer at du som elev får en god, trygg og profesjonell opplæring.

Som medlem av ATL sikrer vi et høyt faglig nivå på våre trafikklærere, gode rutiner og trygghet i at vi følger gjeldende lover og regler.

Hos oss er du som elev i fokus. Vi gir individuell opplæring etter moderne undervisnings-prinsipper til alle våre elever.

Våre undervisningsplaner bygger på læreplaner utgitt av Vegdirektoratet og planene blir godkjent av Statens vegvesen.

 

Romerike Trafikkskole har tre avdelinger i lyse moderne lokaler. En avdeling på Gjerdrum Torg, en i Frognerveien 2 på Frogner og en på Aamot senter i Rælingen.

Vårt mål er å veilede elevene gjennom kjøreopplæringen på en effektiv og trygg måte. Vi skreddersyr et opplegg som passer deg til et av markedets beste priser!

Her vil du få den personlige oppfølgingen du trenger fra første girskift til du står med førerkortet i hånden. Vi er opptatt av at elevene skal ha en positiv opplevelse av kjøreopplæringen, og at de skal være trygge sjåfører etter at de er ferdige med opplæringen. Hos oss har vi et hyggelig og seriøst miljø, da vi mener dette er viktig for at man skal yte og lære best mulig.

Vi henter og bringer eleven i nærområdet ( hjemme, skole etc.) uten at dette vil gå utover elevens kjøretid.

Telefontiden vår er alle hverdager 07.00 - 20.00, lørdager 10.00 - 14.00

Våre trafikklærere har mange års erfaring. Vi oppdaterer oss hele tiden i form av kurs og etterutdanning, slik at elevene alltid skal kunne få den beste og nyeste undervisningsformen.

Vi ønsker foreldre og ledsagere velkommen til påsitt av kjøretimer. Et slikt samarbeid med skolen vil tilrettelegge for en mer effektiv øvelseskjøring privat. Statens vegvesen anbefaler at du øvelseskjører privat/skole minst 140 timer før du kjører opp. Dette tilsvarer over en time i uka i 2 år.


Lærere ved Romerike Trafikkskole:

Riad Sollien
Daglig leder/Trafikklærer

Riad kjører en BMW 435d Xdrive
og underviser i klasse B og BE.
Du treffer Riad på tlf: 90 12 10 59 og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Daniel Young
Trafikklærer

Daniel treffer du ved våre avdelinger i Frogner og Gjerdrum.
Daniel kjører en VW Golf R-Line, og underviser i klasse B.
Du treffer Daniel på tlf: 95 78 88 26 og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kim Tore Sandvik
Trafikklærer

Leif treffer du ved våre avdelinger på Frogner og Gjerdrum.
Leif kjører en WV Golf R-Line og underviser i klasse B, BE og M.
Du treffer Leif på tlf: 47 63 15 88 og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Thomas Lindblom
Trafikklærer

Thomas treffer du ved våre avdelinger på Frogner, Gjerdrum og Rælingen.
Thomas kjører en WV Tiguan R-Line og underviser i klasse A, B og BE.
Du treffer Thomas på tlf: 97 65 02 02 og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Regnskapsansvarlig:

Lisbeth Tørres Blomberg
Du treffer Lisbeth på tlf: 91 67 01 31 og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kommende kurs

10. februar

Type: Trafikalt Grunnkurs

Sted: Frogner

10. februar

Type: Trafikalt Grunnkurs

Sted: Gjerdrum

26. februar

Type: MC Kurs

Sted: Frogner